Ferran Latorre ( @ferranlatorre ) Twitter Profile

ferranlatorre

Ferran Latorre

Alpinista, fotògraf, càmera i conferenciant. Guia d'Alta Muntanya. Primer català en aconseguir els 14 vuitmils. #latorre14x8000 FB i IG @FerranLatorre

Vic, Catalonia

Joined on 7 July, 2008

http://www.ferranlatorre.cat

  • 1.2k Tweets
  • 17.3k Followers
  • 939 Following

En fin, que muchas felicidades!!

 9  1  0

Desde el prisma occidental, deberíamos abandonar el paternalismo con que a menudo hemos tratado la noticia, -que escondía una cierta crítica y condescendència-, para preguntarnos cómo es que el potente alpinismo occidental, después de tantos y tantos intentos, no lo consiguió.

 29  5  3

Primer comunicado del Nirmal Purjal, confirmando que hizo la primera ascensión al K2 invernal sin O2. Casi sin aclimatación y en invierno! Esta hecho añade un nuevo hito cualitativo a la ascensión histórica. (Foto: Cenando con el Nirmal en Chamonix)

 129  2  14  Download

Per tant, des del prisma occidental, hauríem d'abandonar el paternalisme amb què sovint hem tractat la notícia, -que amagava una certa crítica i condescendència-, per preguntar-nos com és que el potent alpinisme occidental, després de tants i tants intents, no ho va aconseguir?

 35  4  4

Moltes Felicitats!

 15  0  0

Primer comunicat del Nirmal Purjal, confirmant que va fer la primera ascensió al K2 hivernal sense O2. Gairebé sense aclimatació i a l'hivern! Aquesta fet afegeix una nova fita qualitativa a l'ascensió històrica.(Foto: Sopant amb el Nirmal a Chamonix)

 134  4  12  Download

Quoted @jcoscu

No hi ha res pitjor per a una força política que trencar el vincle emocional amb la seva gent. Està passant amb les declaracions de @PabloIglesias sobre @KRLS. No és una anècdota ni la primera vegada. Plou sobre mullat.

Per tenir el valor de dir la veritat? Maremeva...

 18  1  1

Replying to @lesportiuCAT: Ferran Latorre subratlla l'entusiasme i la capacitat de reinvenció de l'alpinista vallesà @ferranlatorre @ajparets https:…

 0  0  4

Ferran Latorre subratlla l'entusiasme i la capacitat de reinvenció de l'alpinista vallesà @ferranlatorre @ajparets

 15  0  4

Replying to @genisroca: La carta que Joe Biden ha enviat aquest divendres al President del MIT, i que s'infereix també han rebut altres actors clau…

 0  0  64

Quoted @sst8848

Sona Sherpa , just few meters below the summit of Mt. K2 on 16 Jan 2021.

Sona and some other Sherpa waited several minutes at the point to form a group of 10 climbers

🦾Best example of Team work and collaboration.

Enjoy the view 😊

#sst #sevensummittreks #k2expedition

Zero vent?? Cero viento? Zero wind??? Amazing.

 42  1  5

La carta que Joe Biden ha enviat aquest divendres al President del MIT, i que s'infereix també han rebut altres actors clau de la ciència i la recerca del país.

Enveja sana...

 200  4  64  Download

Just posted a photo

 5  0  0

Just posted a photo

 7  0  2

Ens deixes el teu entusisme i la teva passió com a llegat. Una abraçada allà on siguis.

 242  3  14

Estava a punt d’escriure un tuit per felicitar als Amics del Nepal que avui han fet història quan m’ha arribat la terrible notícia. I encara seguexio desorientat. Ara mateix Només em queden forces per donar el meu condol i recolzament als amics i familiars.

 1,029  14  66

Quoted @MeteoBarrufet

El peix vela (Istiophorus) es troba a aigües càlides de l'oceà Atlàntic, Pacífic i Índic. Té aquest nom per la forma de la primera aleta dorsal. Poden arribar als 3 metres de llargada i als 100 kg. Per variar... està en perill d'extinció a conseqüència de la pesca indiscriminada.

Quina meravella.

 34  0  3

Divendres: somiar en les properes sortides a la vita del foc. Aviat les podrem fer realitat. #momentmontseny
@cervesamontseny Hivernale. Cervesa artesana d’alta fermentació, càlida i amb complexitat de sabors

 3  0  0

Quoted @XSalaimartin

Catedràtic de Mary Poppins University acusant la Generalitat de NO emetre deute de 1.500 milions. Això, diu ell, seria la "gran solució".

Nota: 1.500m són 200 euros per català! Engrunes.

Nota 2: Qui realment pot endeutar-se és el gobierno de España. I qui mana allà?: Comuns!

El Gobiermo de España s'ha desentès totalment de qualsevol solució que salvi els ciutadans. La consigna és: "sálvese quien pueda".

 4  0  0

Quoted @jm_clavero

Esto es un juez. A ver si aprenden unos que todos conocemos

Que bonic...!

 27  4  7

Comparteixo vídeo del moment que faig cim a l'Everest amb ús d'oxigen artificial. Moltes gràcies a tots per les mostres de suport rebudes!

 1,575  88  701  Download

End of content

No more pages to load